Където пеят раците 新书_图书内容介绍_剧情呢
剧情呢 国产剧 港剧 泰剧

Където пеят раците读书介绍

类别 页数 译者 网友评分 年代 出版社
书籍 320页 2019 Лабиринт
定价 出版日期 最近访问 访问指数
2019-03-28 … 2020-06-23 … 48
主题/类型/题材/标签
作者
Дилия Оуенс      ISBN:9786197055542    原作名/别名:《Where the Crawdads Sing》
内容和作者简介
Където пеят раците摘要

Само за няколко месеца „Където пеят раците“ на Дилия Оуенс се превърна в истинска сензация и стана най-четената книга в „Амазон“.

Романът няма да остави и вас равнодушни, ще ви увлече с красивата поетична история, с лекия си изчистен стил, с шеметната си фабула с неочаквани обрати, с трогателния образ на малката Кая, изоставена съвсем невръстна първо от майка си, която си тръгва, без дори да се обърне, после от братята и сестрите си и накрая от баща си, несретника, който отмъщава на най-близките си за своите провали.

Кая не се предава, отказва да се възприема като жертва, оцелява в малката къща насред мочурищата напук на обстоятелствата, преглъща горчилката на предателствата и самотата и се научава да разчита езика на природата и да общува със света, но според правилата, които определя тя.

Книга за свободния дух, за смелостта да оцелееш в един враждебен свят, за доблестта и достойнството като върховна човешка ценност.

作者简介

迪莉娅·欧文斯 Delia Owens,生于1949年,生物学家、作家。在非洲从事动物研究多年。创建了赞比亚北卢安瓜保护项目,是美国佐治亚州斯通山脉欧文斯野生动物交流基金会的联合创始人,《国际野生动物》杂志编辑。 曾与丈夫马克·欧文斯合著过三本知名的非虚构作品《哭泣的喀拉哈里沙漠》《大象的眼睛 》《稀树草原的秘密》,讲述他们作为野生动物学家在非洲的经历,其中《哭泣的喀拉哈里沙漠》不仅登上《纽约时报》畅销榜,还获得“约翰·巴勒斯自然写作奖章”。此外,二人曾于1981年凭借“喀拉哈里沙漠研究计划”获得“劳力士伟业奖”,1994年获得荷兰“金色方舟骑士勋章”。

本书后续版本
未发行或暂未收录
喜欢读〖Където пеят раците〗的人也喜欢:
友情提示

剧情呢,免费看分享剧情、挑选影视作品、精选好书简介分享。