Institut 新书_图书内容介绍_剧情呢
剧情呢 国产剧 港剧 泰剧

Institut读书介绍

类别 页数 译者 网友评分 年代 出版社
书籍 None页 2020 Vulkan izdavaštvo
定价 出版日期 最近访问 访问指数
2020-02-20 … 2021-05-19 … 69
主题/类型/题材/标签
作者
Stiven King      ISBN:9788610031201    原作名/别名:《》
内容和作者简介
Institut摘要

Duboko u šumama Mejna postoji mračna državna ustanova, u kojoj su zatočena deca oteta iz čitavih Sjedinjenih Država. U Institutu ih podvrgavaju nizu testova i kombinuju njihove specijalne talente – telepatiju, telekinezu – kako bi povećali njihovu moć.

Luk Elis je najnoviji regrut. On nije običan dvanaestogodišnjak, superpametan je i poseduje još jedan dar koji Institut želi da iskoristi. Ipak, da li je dovoljno pametan da pobegne?

Bivši policajac Tim Džejmison prihvatio je posao u policijskoj stanici u dalekom gradiću u Južnoj Karolini. Zapravo, mislio je da je samo u prolazu. Ali uskoro će se pozabaviti najvećim slučajem u karijeri.

Luk, njegova prijat

eljica Kališa i druga deca znaju da su zatočenici bez nade za bekstvo, a ne gosti na igralištu i hodnicima Instituta u kojima vlada turobna atmosfera, uprkos posterima koji poručuju da ih čeka „još jedan dan u raju“.

Međutim, veliki događaji se okreću na malim šarkama. Luk će se zbližiti s novim, još mlađim regrutom, Ejverijem Diksonom, koji raspolaže izuzetnom sposobnošću čitanja misli. Institut želi da iskoristi njihove talente u tajne svrhe, ali Lukove i Ejverijeve moći prevazilaze sva očekivanja onih koji upravljaju eksperimentima, čak i zloglasne gospođe Sigsbi.

Napeto, eksplozivno štivo o borbi dobra i zla u svetu u kojem ne pobeđuju uvek dobri momci.

作者简介

斯蒂芬·金,1947年生于美国缅因州波特兰市,后在缅因州州立大学学习英语文学。1973年出版第一部长篇小说《魔女嘉莉》,随即大获成功。迄今已出版四十多部长篇小说和两百多篇短篇小说,代表作有《肖申克的救赎》《它》《重生》《守夜》等,被《时代》周刊誉为“无可争议的惊悚小说大师”。有超过百部影视作品取材或改编自他的小说。他2003年获美国国家图书基金会颁发的“杰出贡献奖”,2004年获“世界奇幻文学奖”的“终身成就奖”,2007年获美国推理作家协会“爱伦·坡奖”的“大师奖”。

本书后续版本
未发行或暂未收录
喜欢读〖Institut〗的人也喜欢:

  • 维纳斯美容院 Vénus beauté (institut)() 剧情 喜剧 爱情 2020-02-20 …
  • Institut  2020-02-20 …
  • 相关搜索
    友情提示

    剧情呢,免费看分享剧情、挑选影视作品、精选好书简介分享。